Accu voor een Alfa Romeo 33

Een rode Alfa Romeo 33

De Alfa Romeo 33 is een wat oudere hatchback van het Italiaanse automerk Alfa Romeo. De 33 kwam ter vervanging van de Aldasud in het jaar 1983. Dit model auto heeft haar naam te danken aan de racerij. Het nummer 33 verwijst namelijk naar Tipo 33, racewagens van Alfa Romeo uit de jaren zestig en zeventig. De mechanische onderdelen werden maar lichtelijk veranderd terwijl het uiterlijk er toch aanzienlijk anders uit ging zien bij deze auto. Wat opviel aan het interieur bij de eerste serie was het in hoogte verstelbare stuur. In die tijd was dit een grote ontwikkeling. 

Dat je kan vertrouwen op deze auto dat staat als een paal boven water. De auto gaat lang mee en heeft een lange levensduur. Helaas kan de accu niet het eeuwige leven hebben en dient tijdig vervangen te worden om te voorkomen dat de auto lang stil staat. Door een accu te bestellen bij accudeal staat de auto niet lang stil: voor 12 besteld is zelfde avond in huis. En dat voor de voordeligste prijs! 

Welke accu is geschikt voor jouw Alfa Romeo 33?

Welke accu er in jouw 33 moet kan nog wel eens een raadsel zijn. Mocht je er niet uitkomen dan is de klantenservice er altijd voor je om je te adviseren waar nodig. Ook kan je mailen of whatsappen met ons om tot de juiste accu te komen. Door te zoeken op kenteken kom je er ook achter welke accu je nodig heb. Let wel even op het schema dat boven de zoekresultaten verschijnt, zo weet je zeker dat ook de polen goed staan en de afmetingen kloppen. 

Alfa Romeo 33 accu zoeken op kenteken

Vind snel de juiste accu op basis van uw voertuiginformatie
Er zijn voor het kenteken geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten gevonden of er ging iets mis. Pas uw zoekopdracht aan en probeer opnieuw.

Zoeken op OE artikelnummer

Meest verkochte producten

Alles over Alfa Romeo 33 accu’s

Hulp bij het monteren

Je kunt natuurlijk je accu laten vervangen door een monteur. Maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf kunt doen? In dit stappenplan laten we je zien hoe je dat doet.

Accu’s voor alle Alfa Romeo 33 uitvoeringen

  • Alfa Romeo 33 (905) 1983 tot 1993
  • Alfa Romeo 33 (907A) 1990 tot 1994

Accu’s voor alle Alfa Romeo Sportwagen uitvoeringen

  • Alfa Romeo 33 Sportwagen (905A) 1984 tot 1989
  • Alfa Romeo 33 Sportwagen (907B) 1990 tot 1994

Bestellen en bezorgen

Omdat je promotie heb gekregen op je werk vind je ook dat daar een nieuwe auto bij hoort. Je weet al precies wat je wil en ziet online dat er precies zo een beschikbaar is bij een garage in de buurt. De garage geeft aan dat je je oude auto bij hen kan inruilen voor een nieuwe met bijbetaling. Je gaat dus de auto even door de wasstraat halen voordat je hem inlevert en je nieuwe auto ophaalt. Plots ontdek je dat de auto niet meer start!! Dat kan ook wel kloppen want in die 7 jaar dat je in deze auto rijdt heb je de accu nooit hoeven vervangen. 

Je zoekt snel naar goedkope opties om de accu te vervangen voor een nieuwe, je gaat hem ten slotte inruilen! Je besteld hem direct en diezelfde avond is hij nog geïnstalleerd. De garage geeft aan dat het niet op een dag aankomt en je spreekt de volgende dag opnieuw met ze af. Jouw Alfa Romeo 33 heeft jou alle jaren trouwe dienst geleverd maar nu is het tijd voor veel veilige kilometers met jouw nieuwe bolide.

Samenvatting

Wil jij de beste prijs kwaliteit verhouding en een goed advies? koop dan je accu bij Accudeal. Altijd de beste prijs en gratis bij je thuis geleverd in Nederland en België. Makkelijk gevonden door middel van de kenteken check of door even te bellen met de hartelijke klantenservice