Levering

Voorwaarden voor verzending

Voorwaarden voor verzending

Verzendkosten
Alle orders geplaatst voor 15:00 worden de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. 
Accu's vallen onder gevarengoed UN2794 met bijzondere bepaling 598. Het verzenden van een accu moet daarom aan strikte voorwaarden voldoen. Door deze voorwaarden is het versturen van een accu duurder dan normale postpakketten. Om deze reden sturen berekenen wij €7,50 (Excl. BTW) aan verzendkosten. Wij verzenden door heel Nederland en Belgie (Verzending naar Belgie €15,-.)  met uitzondering van de Waddeneilanden.

Afhalen
Wilt u de accu liever afhalen dat kan natuurlijk ook. Door de unieke samenwerking tussen importeur BG Accu en haar afnemers, hebben wij een uitgebreid netwerk aan afhaalpunten. Afhalen kan na betaling met iDeal. U dient wel even van te voren te bellen voor het maken van aan afhaalafspraak. Wij zorgen dan dat de accu op het door u gewenste filiaal klaarstaat. U kunt de accu dan met bon afhalen op het door u gekozen filiaal. Pinnen of contant betalen kan alleen op ons afhaal filiaal in Rotterdam.

Retour
Mocht u onverhoopt toch een verkeerde accu hebben besteld dan kunt u deze op eigen kosten retourneren, mits deze niet gemonteerd en/ of gebruikt is. Laat de accu dus altijd eerst ingesealed en controleer of deze de juiste is alvorens u de accu monteert. Zodra we de accu retour hebben ontvangen zullen we zorg dragen voor het versturen van de juiste accu.